Het land beërven

Klik hier om direct naar de videostudie te gaan.

De scheiding tussen het tweestammenrijk en het tienstammenrijk wordt in Richteren 1 al zichtbaar, lang voordat de scheuring werkelijkheid wordt in 1 Koningen 12. In de video van vandaag laat ik zien, dat Gods trouw aan alle twaalf stammen in dit hoofdstuk al zichtbaar is. Over Juda én Jozef wordt gezegd dat God bij hen was (vers 9 en 22). Daarnaast zien we het getal 12 op een bijzondere manier terugkomen in dit hoofdstuk. Daarnaast sta ik ook even stil bij het evangelie naar Johannes, waar Jezus bewust de verloren stammen opzoekt. Bekijk hier de video over járash, erven.

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: