2 Comments Plaats een reactie

 1. Beste Elske, Bedankt voor een nieuwe uitleg over opbrengst. Je zei in je filmpje dat je ook nog iets wilde vertellen over Lamed die door de bovenlijn gaat in combinatie met leren. Je bent hier helaas niet aan toegekomen. Zou je hetgeen je nog wilde delen aan mij kunnen vertellen/mailen? Alvast bedankt! Groeten, Margé van der Spruit

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

  • Dag Margé, Dank voor je bericht, sorry dat je zo lang op een reactie moest wachten. Scherp opgemerkt! Ik bedoelde het verband tussen ‘leren’ en ‘Shavuot’. Het is een joodse traditie om in de nacht voor Shavuot (het ontvangen van de Tora) de hele nacht te studeren. In Handelingen 2:1 lezen we dat ‘allen tezamen bijeen waren’. Die geweldige windvlaag die het hele huis vulde, kwam mijns inziens niet zomaar, maar volgde op een nacht intensieve bijbelstudie. Jammer dat ik dit in mijn filmpje vergeten ben te melden, maar fijn dat je er nog even naar vroeg.

   Hartelijks,
   Elske

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: