Werk

Klik hier om direct naar de videostudie te gaan.

In deze weken en maanden verandert voor velen van ons het dagelijks leven. Mensen die thuis werken en hun schoolgaande kinderen moeten begeleiden, onderwijzen en vermaken hebben het drukker dan ooit. Voor anderen lijkt het leven haast stil te staan, door de maatregelen is hun leven ineens veel minder gevuld.

Hoe dan ook zijn veel mensen op dit moment bezig met vragen als: Hoe richt ik mijn dagen nu in? Wat is zinvol om te doen en wat mag of moet ik loslaten? Deze vragen hebben te maken met werk. Hoe weet je wat jouw werk is? En wat als dat werk je niet bevalt?

In deze videostudie onderzoek ik wat de bijbel zegt over werk. Daarnaast zeg ik het een en ander over Pesach, dat volgende week gevierd wordt en breng ik een interessant Pesach-seminar vanuit Israël onder de aandacht.

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: