Wonderen

Klik hier om direct naar de videostudie te gaan.

In de bijbelteksten die in deze videostudie aan de orde komen, komt het belang van wonderen vertellen sterk naar voren. Door jouw wonderen te blijven vertellen, ten minste tegen jezelf, houd je ze voor ogen en heb je wellicht meer oog voor het wonderlijke om je heen.

Voor mij zijn de Hebreeuwse taal en de Hebreeuwse bijbel heel wonderlijk en ik ben ontzettend dankbaar dat ik me in beide mag verdiepen. Ik vind het ook geweldig om anderen kennis te laten maken met Hebreeuws. Basiskennis verkrijgen van het Hebreeuws, bijvoorbeeld door het volgen van de Alephcursus, is voor (bijna) iedereen die dat wil haalbaar. Deze week doe ik in mijn video een oproepje aan kijkers in de omgeving van Hengelo / Enschede. Ik ben met iemand in contact gekomen die graag de Alephcursus zou volgen, maar voor wie het lastig is om ’s avonds de reis naar Zwolle te ondernemen. Ik kom graag in contact met mensen in die omgeving die zouden willen deelnemen aan de Alephcursus of die op een andere wijze zouden kunnen helpen om in die omgeving een cursus te organiseren. Bij voldoende deelname kom ik graag.

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: