Heersen

Klik hier om direct naar de videostudie te gaan.

Deze week gaat de videostudie over heersen. In Genesis 1 lezen we al dat de mens geroepen is om te heersen.

Zelf laat ik me te vaak beheersen door drukte, nieuws of zorgen. Dat is niet de bedoeling van het leven. Wanneer ik elke dag bewust de tijd neem om naar het Woord van God luisteren, merk ik dat ik minder beheerst wordt door negatieve gedachten. Zelfs wanneer ik niet heel veel begrijp van wat ik die dag las.

De videostudie over het woord rádáh vind je hier.

Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: